Rondje om de kerk,


Zaterdag is het tijd voor de traditionele solexrace.

Beste Solexers,

Eind augustus is het weer zover, vele bezoekers zullen genieten van het mooiste  en gezelligste weekend in Akersloot.

Rock ‘n Roll Street Akersloot met op zaterdag de ‘Hel van het Westen’ oftewel de altijd spectaculaire solexrace is al ruim 30 jaar niet meer weg te denken uit Noord-Holland. Dit festival behoort tot een van de grootste gratis Rock & Roll evenementen van heel Nederland. Daar zijn wij trots op en ook dit jaar zullen wij weer een geweldig weekend organiseren.

Het centrum van Akersloot zal zich onderdompelen in de jaren zestig waar alle bezoekers kunnen genieten van 11 top-bands live op het grote podium, een jaarmarkt, solexrace, verkoop en bewondering van kleding en jukeboxen, petticoats, vetkuiven en natuurlijk de oldtimers.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de solexrace zodat u kunt strijden in de snelle klasse of uw rijkunst kunt showen in de ludieke klasse. De solexrace zal dit jaar worden verrijkt met demonstratie rondes van minibikes.

De solexrace begint om 18.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een heerlijk pondje paling van de bekende lokale Dilvis familie. Daarnaast is er een groot prijzenpakket in de vorm van mooie bekers. Verder zijn er voor de nummers 1-2-3 van iedere klasse fraaie geldprijzen te verdienen. Uiteraard verloopt de ludieke klasse zogenaamd “ met de wekker “.

Contact | Sponsoren | Media | Stichting Rock en Roll Street Akersloot

Webdesign by Dennisverduin.nl